BOOK ONLINE

HARRIS HOTEL & CONVENTIONS FESTIVAL CITYLINK BANDUNG – THE PERFECT HARMONY BLENDING MICE, LEISURE & CULINARY

FOR IMMEDIATE RELEASE

HARRIS HOTEL & CONVENTIONS FESTIVAL CITYLINK BANDUNG – HARMONI YANG MENYATUKAN BISNIS, REKREASI & KULINER

Bandung, 12 May 2015 – HARRIS Hotel & Conventions Festival Citylink Bandung now on its fourth year has become more all-around in understanding its customer’s needs in order to serve them better each year.

Bandung, 12 Mei 2015 – HARRIS Hotel & Conventions Festival Citylink Bandung yang kini menginjak di usianya yang ke empat nampak semakin matang dalam memberikan pelayanan kepada tamunya.

The hotel features the most spacious convention hall in West Java able to accommodate for up to 4,000 people and has become the go-to venue for holding prestigious events of both nationwide and international scales.

Hotel ini  memiliki fasilitas convention hall paling luas se-Jawa Barat dengan ukuran 3.384m² yang dapat mengakomodasi hingga 4.000 orang dan sudah banyak berpengalaman menjadi tuan rumah perhelatan event berskala lokal, nasional dan juga internasional.

What’s interesting about HARRIS Hotel & Conventions Festival Citylink Bandung is its strategic location directly connected to Festival Citylink Mall – henceforth providing a lot of beneficial perks to hotel guests and event attendees. Thus guests can also enjoy extensive selection of entertainment such as cinema, supermarket & department store. Our vast parking space can fit for up to 2,000 cars and 700 motorbikes – making it the ideal place for pleasure seekers especially during weekends.

Yang menarik dari HARRIS Hotel & Conventions Festival Citylink Bandung adalah lokasinya yang menyatu dengan pusat perbelanjaan yaitu Festival Citylink Mall sehingga banyak keuntungan yang bisa Anda dapatkan saat menginap ataupun menyelenggarakan acara, diantaranya adalah area parkir besar untuk lebih dari 2.000 buah mobil dan 700 buah sepeda motor. Keunggulan lainnya adalah dapat menikmati berbagai pilihan hiburan yaitu bioskop, beragam restoran, pasar swalayan & department store.

With 180 comfortable rooms in two different types, HARRIS Room & HARRIS Suite – the hotel is ready to welcome guests with MICE request from both within and out of town. Its 16 meeting rooms with capacities ranging from 20 to the whopping 2,800 people set the hotel apart from the rest, making it event planner’s first choice to hold big corporation events.

Memiliki 180 kamar dengan dua tipe yaitu standar atau disebut HARRIS Room & HARRIS Suite, hotel ini siap menjamu para tamu MICE baik di dalam maupun luar kota. Dengan 16 ruang pertemuan berkapasitas mulai dari 20 hingga 2.800 orang menjadikannya salah satu pilihan utama berbagai perusahaan, instansi ataupun penyelenggara event.

Easily accessible from Pasir Koja Highway (approximately only 5-minute drive), no wonder the hotel became the home for some of this year’s biggest events such as: music concerts by local bands GOD BLESS & KLA PROJECT, International Grand Royal Wedding Expo, Industry Exhibition Indonesia and many more.

Letaknya yang hanya berjarak 5 menit dari pintu keluar Tol Pasir Koja sangat memudahkan akses keluar masuk kota Bandung. Sebagai referensi, tahun  ini HARRIS Convention Hall sukses menjadi tuan rumah untuk beberapa acara besar diantaranya konser musik GOD BLESS dan KLA PROJECT, International Grand Royal Wedding Expo, Pameran Industri Indonesia dan banyak event lainnya.

Another interesting feature is HARRIS Cafe, a dining venue that can hold up to 150 customers. Its uncomprising food quality along with precise nutritional values really prop up to its customer’s appetite and help sustain their health condition.

Fasilitas lainnya yang tak kalah menarik adalah restoran dengan kapasitas lebih dari 150 orang. Kualitas makanan yang tak perlu diragukan serta takaran gizi yang tepat, menambah selera makan dan menunjang kesehatan pengunjung. Beragam pilihan menu tersedia dengan menu andalan: hidangan khas Sunda.

Tutug Oncom Rice and Oxtail Soup remain chef’s most recommended menus for avid food lovers.

Nasi Tutug Oncom serta Sop Buntut senantiasa menjadi menu rekomendasi chef bagi Anda yang sedang datang berkunjung.

For those looking to escape from daily routines and for some rejuvenating body massage, H’Spa might be just the right answer.

H’Spa juga siap menyambut kedatangan Anda di tengah padatnya jadwal aktivitas untuk sekadar menghabiskan waktu untuk refleksi dan pijat tubuh.

***

Currently HARRIS Hotels is a network of 20 hotels in operations across Indonesia with 23 more hotels to open by the end of 2020. HARRIS Hotels received Best Mid-range Hotel Chain Award at Hospitality Investment World Indonesia Hotel Award 2013.

TAUZIA Hotel Management, established in 2001 is a network of 108 hotels in operations and development under the brands Worldhotels – a master franchise in the luxury segment; Préférence Hotels – a label for a collection of charm hotels; HARRIS hotels – healthy lifestyle midscale hotels; YELLO Hotels – the Netizen’s new economic hotels and POP! Hotels – for smart and eco-friendly travelers in the budget segment. Along with hotel management services TAUZIA provides as well Estate Management and consulting services. TAUZIA Hotel Management has a vision to build a blend of culture in management style, product management and services while promoting cultural diversity in the hospitality business. Follow us @tauziacorp and find out more on tauzia.com

MEDIA CONTACT:

HARRIS Hotel & Conventions Festival Citylink Bandung